Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kiraly Viktor és az alkohol

2011.08.02

Szerda délelőtt hivatalosan is bemutatta legújabb üveg-dizájnját a világ egyik legnagyobb vodkagyártója. A bemutatón a TV2 arca mellett olyan sztárok is tiszteletüket tették, mint Somló Tamás, Karsai Zita vagy Király Viktor, akitől azt is megtudtuk, miért nem fogyaszt alkoholt közel három éve.

"

A fővárosi Eiffel-térre szervezte legújabb üvegformájának hazai bemutatóját az egyik legnagyobb finn vodkagyártó, a prezentálást pedig a TV2 sztárjai tették izgalmasabbá. Bálizs Anett, Karsai Zita, Király Viktor és Somló Tamás egy-egy jégtömbből ásta elő a vadonatúj üvegeket, amely művelethez jégcsákányokat, vésőket és palackos lángpisztolyt is kaptak segítségül. A leggyorsabb a Jóban Rosszban színésznője, Bálizs Anett lett, míg Karsai Zita kettétörte, Somló Tamás pedig megrepesztette a jégbe fagyasztott üveget.

Király Viktor a jégcsákányos akció után a STOP-nak elmondta: három éve nem ivott alkoholt.

"13-14 éves lehettem, amikor először megkóstoltam az alkoholt, akkor még Amerikában éltem. Haverokkal sörözgettünk néhány alkalommal, de az igazán masszív időszak csak később érkezett az életembe. Sörpárti vagyok, nagyon ritkán ma is megiszom egy-egy pohárral, ha úgy esik, de egyébként leálltam a piával. Három éve nem iszom alkoholt, azóta nem voltam részeg" - mesélte lapunknak a népszerű előadó.

Kérdésünkre, hogy milyen rossz tapasztalat vezetett odáig, hogy huszonévesen letegye az italt, a Megasztár győztese elmondta: volt egy nagyon rossz tapasztalata, amely után megfogadta, hogy soha többé nem iszik. "Rengeteget ittam, nagyon berúgtam akkor. Körülbelül három éve történt, cikkeztek is erről akkoriban a lapok. Nem emlékszem semmire, de egy kórházban ébredtem. Ennyi elég volt ahhoz, hogy leálljak."

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.